Mig inneha aldrig nagonsin haft nagon pojkvan och mig inneha aldrig nagonsin

Mig inneha aldrig nagonsin haft nagon pojkvan och mig inneha aldrig nagonsin

Det befinner si sa narvarand aven att min mo

Det befinner sig nago fenomen saso sjalv tanker gallande manga ganger ifall dagen samt det ar att mi vill ha ett pojkvan.

kysst nagon frank andock sjalv vill odla oerhord beredvilligt hava nagon pojkvan. For tillfallet kanns det sasom att nagon del brist a ja samt det kanns jattelarvigt att prata sa samt sjalv vet att det odiskutabelt later jattelarvigt aven skada det befinner sig minsann odl det kanns. Mi liksom saknar postumt att ringa hava en att pussa sam betrada dejter samt titta pa serier iho tillsamman osv. Mi saknar sa mycket postum det att mi blir deppad nar sjalv tanker villi det skada meda kanner mig ja odla lojlig for att jag endas ar 15 sam tanker kungen att bringa pojkvan (no offence mo dem som ar 15 sam ager pojkvan, jag sjalv kanner mig fjanti, det betyder hetaste flickan Lettian icke att er ar det).

Sjalv blir iallafall grymt bortkommen slut va mamma anser till mej

(mig bryr jag grymt mycket forsavit grimas mammas stallning villig prylar, bryr mej om uppsyn pappas aven men tender icke prata med pappa ifall sanna narvarand saker) berattade att hon hade sin ett seriosa pojkvan nar hon var 15 skada hon sager at jag att hon tycker att det befinner si fa for ungt forut jag att hava pojkvan genast. Hon age likasa sagt att det skulle finnas bra forsavitt sjalv var forbund tillsammans nagon pojke som varenda typ 18 darfor att jag tydligen ( ) ar sa mogen, vilket mi kan instamma om skad mig befinner si icke genast mogen nar jag befinner sig med mina kompisar. D Och odl vart det nagon tillbud forut ca tre manader forsena nar det varenda nagon pag ino luckan villig McDonalds sasom flortade tillsammans undertecknad samt jag satt inom passagerarsatet (och tittad ut som ett jordapple, i enlighet me ja) sam fader korde samt pappse markte det sam sa mo jag art “om han utfor det ate tillats han tillsamman undertecknad och skapa” som ett lustighet skad han vart likval typ serios, begriper ej riktig hurda han menade skada det verkade da som att han enbart skojade. I enlighet med jag vart killen inom luckan mycket bedarande samt mig fattade inte riktigt varfor han forsokte florta/spanade in mig pro jag kande undertecknad icke flott ovan skall taget… Jag och mina paron kom in villig varsta konversationen postumt forsavitt hur massor ar han kunde innehava varit samt vi kom fram mo att alldenstund att han hade tatueringar plikt han hava varit ovanfor 18 iaf. Sam det kan ju ha varit darifran mor fick att det vart ok pro jag att dejta fa aldre killar, mi ingen anin.

Ena stunden ar det godtagbart att innehava pojkvan sam det promenerar mo sam med duktig ifall han befinner si 3 ar aldre an undertecknad saken da andra befinner si mi sta ung och abrupt om… I

Nago annan grej ar att sjalv inte vet hurdan sjalv amna antrada tilltal killar. Mi kanner inte alls kopiost medborgare andock grimas va age forsokt “para tillsammans” ja med olika killar fran hennes klass. Tex en kille jag pratade tillsamman e stund samt vi fick till och med dagar villig snapchat och forsenad odla endast borjade han bringa mina nubb sam slutade svara, det vart lite surt… Men som sagt kanner sjalv inte odla avsevart folks och jag ingen anin hurda mi amna erhall bekantskap tillsammans killar. Mig vill icke raka nan genom nate ifall det ej befinner si art en kamrat kompis eller nat sant.

Jag vill jattegarna hava en pojkvan skada har ingen stans att traffa nya mannisko emedan sjalv ej kanner odla flera mannisko. Jag inneha pratat med en kompis polare andock han borjade nonchalera mej efter ett ta utan orsak. Mig erhalla ocks blandade signaler fran morsa som uppg att mi befinner sig pro juveni darfor att innehav pojkvan skada forsena sager att det skulle befinna acceptera forsavit mi varenda ihop tillsamman en 3 ar aldre pag ann undertecknad. Mig begripe inget. Mi vill enbart aga assistans med underbe mig kan gora darfor at traffa nya personer for att forsena eventuellt pricka nago kis.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *